banner
KEMAL ASLAN ( ALMANYA) CİNAYETİ İLE İLĞİLİ AÇIKLAMA

Geçtiğimiz hafta sonu Nürnberg'de meydana gelen üzücü cinayet olayını "Aşk Cinayeti" olarak yansıtan basına merhum Kemal A. merhume Semra D. ailelerinden ve iş arkadaşları Türk Taksicilerden büyük tepki geldi.

 

 

Semra D.'nin kız kardeşi Hülya G. ve Türk Taxiciler, öldürülen Taxici Kemal A'nın arabulucu olarak olay yerinde bulunduğunu ve olayda yer alan çiftin yakın aile dostu olduğunu söylediler.

 

Üzücü olaya kurban giden Kemal A.'nın Taksici arkadaşları, "Bu tür asılsız iftiralar bizleri Kemal abinin vefatından daha fazla üzmektedir. Böyle iyi kalbi,yardımsever, temiz bir aile babasının arkasından bu tür iftiralar atılması yürekleri sızlatmaktadır. Kemal abi iyi niyetinin kurbanı olmuştur. Birisinin namusuna göz dikecek bir insan deyildi. Aynı şekilde Semra ablada namusu ile çalışan hayatını çocuklarına adayan bir kadındı" dediler.

 

Kız kardeş Hülya G. ise, kız kardeşinin ayrı yaşadığı eşiyle uzun yıllardır mal bölüşme anlaşmazlığı olduğunu, o gün cinayeti işleyen İbrahim D.'nin Kemal A.yı arabulucu olarak olay yerine yanında götürdüğünü söyledi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre çıkan tartışma sonrası üzücü olayın gerçekleştiğini belirten acılı kızkardeş, "ne kız kardeşim ne de Kemal abi böyle bir bir iftirayı hak edecek insanlar değildiler", dedi. Toplantıda yer alan Alman yerel basını, haberi düzeltecekleri sözünü verdiler.

 

Haber: Yücel Özata

 

 


24.11.2020

Okunma Sayısı: 1872


3.147.42.168








DİĞER HABERLER

Admin den Açıklama
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Memduh Bulut
İlk arabayı MUSTAFA BULUT ve HASAN KARACA getirmiştir sene 1964 bilginize

Sofular genclik
Cok güzel olmuş ama cok kişiyi tanıyamadık site İcin Teşekkürler ZEMİ

Ragıp naz
Abim çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun böy güzel bir site yapdığından dolayı eline sağlık


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

 

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top